Alexa, asta nu-i prostie! Se numește karma!

Concordia Chiajna este formația cu cele mai bune condiții din play-out, un fel de Steaua, din acest punct de vedere, dacă vreți. Ce alte asemănări mai sunt? Ambele au clacat grav în acest sezon din cauza antrenorilor. Dacă Reghecampf s-a făcut de râs al doilea an consecutiv, ratând un titlu pe care doar el probabil putea să nu-l câștige, cei de la Concordia l-au numit antrenor pe Dan Alexa în iarnă, semnându-și sentința în mare parte. Nu-mi dau seama ce i-a convins să-i dea un contract acestui pseudo-antrenor, care a dovedit că nivelul lui este de eșalonul secund. Să nu mai spun că echipele pe la care a încercat  să „antreneze”, au ajuns în faliment sau se zbat în mediocritate, aspect care denotă cât de serioase sunt cluburile care se interesează de el.

- Advertisement -

A avut o șansă imensă prin venirea la Chiajna dar s-a făcut de râs, de o manieră jenantă. Nu voi înșirui seria de fotbaliști de valoare și cu experiență pe care-i are la dispoziție, dar pe care nu a putut să-i aducă la un nivel competitiv ridicat, iar înfrângerea de aseară de la Pandurii, a fost ultima situație în care „tehnicianul” și-a arătat limitele. Cu tot respectul pentru ce a reprezentat Pandurii Târgu Jiu în fotbalul românesc, actuala formație gorjeană ar trebui să-și dispute ultimul loc cu ASA Târgu Mureș, în schimb, se duelează cu ACS Poli și Chiajna pentru un loc de baraj, iar Stoican merită un rând sănătos de aprecieri pentru munca depusă acolo.

Legat de tipul care stă pe banca ilfovenilor, ar fi de spus cam atât : se numește Karma și funcționează bine tare în cazul său! Stai liniștit , Dane, bumerangul ăsta nu-i la ultima aruncare în cazul tău.  Cariera ta va continua să fie un dezastru, ca până acum, și nu-ți pot dori decât să..to be continued!

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.