A murit unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic în care a dispărut echipa de fotbal Chapecoense


În urma teribilului accident aviatic din 28 noiembrie 2016, 71 dintre cei 77 de pasageri ai cursei LaMia au murit, printre aceștia afându-se și 19 fotbaliști ai echipei braziliene Chapecoense.

Printre cei șase supraviețuitori de atunci s-a aflat și jurnalistul brazilian Rafael Valmorbida Henzel. Acesta a murit ieri, la vârsta de 45 de ani, a anunțat eltiempo.com. A scăpat dintr-un teribil accident aviatic, dar a decedat în timpul unui meci de fotbal cu amicii. Rafael Henzel a suferit un infarct și medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.
A suferit doar o fractură și o contuzie când a picat cu avionul
Jurnalistul Rafael Henzel avea 43 de ani în momentul producerii tragediei din Columbia, din apropiere de Medellin. El a avut o fractură la un picior și o contuzie puternică la nivelul toracelui.

El a fost singurul ziarist dintre cei aflați la bordul avionului care a scăpat atunci cu viață.

Supraviețuitorii acelui teribil accident aviatic care au rămas în viață, după dispariția lui Henzel, sunt fotbaliștii Alan Ruschel, Jackson Follman, si Helio Hermito Zampier, zis Neto, și angajatii companiei aeriene Ximena Suárez (stewardesă) și Erwin Tumiri. 

Antrenorul care a refuzat-o pe Simona Halep în 2009 rupe tăcerea. „Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus, dar poate era o altfel de persoană” (FOTO&VIDEO)

VIDEO/Chiar dacă regele Iordaniei și-a anulat vizita în România, prințesa Dina Mired a Iordaniei a venit în București și se oferă să-i ajute pe bolnavii români de cancer!

Post-ul A murit unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic în care a dispărut echipa de fotbal Chapecoense apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.