A luat Asia la pas! Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, a fost în vacanță în Vietnam, Singapore, Malaezia și Hong Kong


Sandra se distrează și profită din plin de vacanță. Nu mai are mult timp la dispoziție și se va întoarce în sala de gimnastică, acolo unde o așteaptă micuțele viitoare campioane ale clubului Steaua. „Vreau să le ofer din experiența mea și să le văd cum progresează. Ele mă fac fericite în fiecare zi”, spune Izbașa, 28 de ani.

În plus, fosta gimnastă trebuie și să fie pregătită pentru debutul pe marile ecrane, în producția „Faci sau taci”, a regizorului Iura Luncaşu. Premiera este programată pentru finalul lunii martie.

Crăciun cu părinții
Până atunci, Sandra a fugit de haosul din București. Mai întâi a petrecut o săptămână minunată alături de părinți la Viena, chiar înainte de Crăciun: „A fost o săptămână de vis și abia aștept să repetăm cât mai repede experiența. Ne-am distrat de minune!”. Acum a încercat o experiență unică: să descopere o parte din Asia! Împreună cu o prietenă au luat-o la pas prin Vietnam, Singapore, Malaezia și Hong Kong. Un adevărat tur de forță și multe amintiri minunate.

„Plec în vacanță de fiecare dată când am o astfel de oportunitate și niciodată nu spun nu! Chiar nu mă gândeam ca la început de 2019 să fiu în Asia, dar mi s-a părut foarte tare posibila experiență și am acceptat-o imediat. Pe viitor vreau să bifez neapărat și Statele Unite ale Americii! E în planul de destinații care nu trebuie ratate. În rest, în Europa îmi place cel mai mult să merg. Nu peste tot în Europa, dar în general p-aici ajung cel mai des. Sunt o fire energică, pozitivă, nu stau în casă atunci când mergem în vacanțe. Vizitez mult, fac zeci de kilometri în fiecare zi. Asia e ceva wow și vă recomand să mergeți când aveți ocazia! E ceva unic, diferit de tot ce am văzut până acum”, recunoaște Sandra în exclusivitate pentru Libertatea.
Cucerită de obiectivele asiatice
Prima oprire în vacanță a fost în Vietnam. „Cel mai mult m-a impresionat…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.