5 sfaturi importante pentru jucătorii de pariuri live

Îți place să pariezi live, nu? Cui nu-i place? Totuși, dacă vrei să le iei fața pariorilor de rând trebuie să urmezi o serie de reguli cu sfințenie. Dacă vrei distracție, adrenalină și nimic mai mult, continuă să joci cum vrei, dar dacă vrei să încerci să devii un parior iscusit fă bine și respectă sfaturile mai jos, pentru că aceste indicații reprezintă bazele pe care orice amator de pariuri live trebuie să-și formeze strategia de joc. Iată ce ai de făcut:

1. Evită pariurile prostești

Pariurile live nu ar fi prezente pe site-urile tuturor operatorilor de pariuri online de top dacă nu ar fi surse de bune de profit. Gândiți-vă că unii operatori ofertă zeci de mii de transmisiuni live video anual, iar drepturile de difuzare în atâtea țări costă destul de mult, așa că este clar că se pierde mult la pariurile live. Da, pentru că atunci când urmăresc partide și pariază, pariorii se lasă luați de val cu ușurință și acționează aproape imediat după orice impuls. Ignoră acele cote mari care ți se par că merită riscul, pentru că pe termen lung nu vei avea de câștigat. Nu juca pariuri prostești pe număr par/impar de goluri, pe următorul aut sau pe alte tipuri de pariuri de acest gen.

2. Nu începe să pariezi fără să ai un obiectiv definit

De câte ori nu ai avut o sesiune de pariuri live care a început promițător, ți-a triplat bugetul, pentru ca mai apoi să se termine cu golirea băncii? Această capcană poate fi evitată numai dacă îți impui niște limite. Practic, stabilește-ți un câștig la care să te oprești dacă reușești să-l atingi. Astfel, vei putea încheia ziua fără să golești banca în câteva zeci de minute sau ore și te vei putea distra mai mult cu același buget.

3. Nu miza haotic

În funcție de stilul tău de joc, pariuri single, bilete multiple, sisteme etc. trebuie să-ți construiești o strategie de gestionare a mizelor și să o respecți. De preferat este să le eviți pe cele progresive, pentru că acestea te vor duce cel mai repede la faliment. Încearcă să nu mizezi mai mult de 5% din bancă per pariu, pentru că altfel vei depinde foarte mult de noroc și nu de cunoștințele tale. Fii răbdător și așteaptă ca rezultatele să apară pe termen lung; nu te bucura prea tare când câștigi și nu te frustra atunci când pierzi din cauza ghinionului, ci încearcă să rămâi consecvent și încrezător. Analizează apoi performanțele tale după ce ai un eșantion relevant de rezultate și identifică ce poți schimba pentru a-ți îmbunătăți stilul de joc.

4. Nu te lua numai după cifre

Atunci când joci pariuri pre-meci, este foarte important să faci și o analiză statistică a meciului, lucru care este valabil și pentru pariuri live, doar că asta nu înseamnă că trebuie să te lași ghidat după statisticile live din timpul partidei, pentru că acestea pot fi extrem de înșelătoare. Dacă vrei să-ți sporești șansele de a deveni un parior iscusit este esențial să vizionezi partida live video, fie la tv, fie pe internet. Verifică mai multe case pariuri online pentru oferta lor de transmisiuni în direct și deschide-ți cont la mai mulți operatori.

5. Folosește Cash Out numai după o strategie clară

Crezi că agențiile de pariuri sportive online au introdus funcția Cash Out pentru ca pariorii să se îmbogățească sau pentru a-și mări marja de câștig? Ei bine, află că atunci când închizi pariul tu plătești încă odată comisionul oprit de casă prin intermediul cotelor și astfel, pe termen lung, vei avea de pierdut. Totodată, dacă vrei să folosești această facilitate în anumite situații, asigură-te că faci asta în mod organizat și că procedezi la fel de fiecare dată, respectând un anumit tipar, pentru că altfel efectiv riști să te autosabotezi.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.