5 ponturi: Universitatea Craiova – Poli Iasi

Universitatea Craiova debuteaza in noul sezon din Liga 1 in fata propriilor suporteri impotriva formatiei din Iasi. Supercupa s-a jucat tot in Banie, craiovenii pierzand pe teren propriu in fata campioanei Romaniei, CFR Cluj, scor 0-1.

Poate reprezenta un avantaj faptul ca Craiova a inceput deja sezonul si s-a incalzit in Supercupa. Lotul craiovenilor a suferit 2 pierderi importante. Baluta si Gustavo au parasit echipa. De partea cealalta Poli Iasi a pierdut 2 oameni ofensivi care puteau schimba oricand rezultatul pe tabela, Platini si Jo.

Cicaldau a demonstrat in Supercupa ca este un jucator de viitor in lotul Craiovei la mijlocul terenului. Jocul a fost unul foarte bun chiar daca echipa din Banie a pierdut la limita in fata propriilor suporteri. Poli Iasi nu a impresionat la capitolul achizitii in acest debut de sezon, singurele nume fiind portarul Cobrea, Pirvulescu, Laurentiu Rus la mijloc si in atac Patrick Petre.

Sezonul trecut Craiova a debutat in compania Iasiului si s-a impus cu scorul de 2-0. De aceasta data meciul se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, iar suporterii vor fi de partea gazdelor in numar foarte mare.

Astazi voi alege cele 5 ponturi de la Winmasters pentru partida dintre Craiova si Poli Iasi. Vom miza pe victoria gazdelor care ne-au aratat un joc foarte bun in primul meci din acest sezon, avand si o cota frumoasa de 1.50. Mizez pe un meci cu minim 2 goluri, dat fiind faptul ca de obicei confruntarile dintre cele doua formatii se lasa cu multe goluri de ambele parti, in ultimele 8 meciuri s-au marcat de fiecare data minim 2 goluri. In ultimele 4 din 5 intalniri directe ambele formatii au marcat. Voi miza pe minim 1 gol in prima repriza si sub 10 cornere. Propun o cota de 2 pe un pronostic in care gazdele vor reusi sa conduca la pauza si vor incheia partida cu avantaj pe tabela de joc.

Pont 1×2: Victorie U.Craiova
Pont Total Goluri: Peste 1.5 Goluri
Pont Cornere: Sub 10 Cornere
Pont Total Goluri Repriza 1: Peste 0.5 Goluri
Pont Cota 2: 1/1 (2.35 -Winmasters)

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.