5 Ponturi: Sepsi vs Universitatea Craiova

Duminica avem parte de 2 meciuri destul de interesante. Ziua incepe cu partida dintre Sepsi si Universitatea Craiova. Craiovenii disputa primul meci in deplasare din noul sezon in compania celor de la Sepsi. Gazdele nu au reusit sa o invinga niciodata in cele 4 confruntari directe.

Craiova are nevoie de o victorie de moral dupa ce in prima etapa a aratat un joc foarte bun insa nimic nu s-a concretizat si pe tabela chiar daca a jucat pe teren propriu in compania unei nou promovate (Dunarea Calarasi). De cealalta parte, gazdele au avut parte de un debut nefericit tot in compania unei formatii nou promovate asa ca se anunta un meci interesant in care ambele formatii cauta prima victorie in noul sezon.

In aceasta disputa Craiova porneste categoric cu prima sansa. Formatia din Banie a reusit sa se impuna in toate intalnirile directe cu Sepsi. Intr-o singura partida craiovenii au primit gol si 3 din cele 4 intalniri directe s-au incheiat cu sub 2.5 goluri.

Sepsi nu a reusit sa marcheze in ultimele 3 partide, dar a incasat doar 2 goluri, ceea ce denota faptul ca si craiovenii trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste apararea adversa. Tot o aparare solida a avut si Dunarea Calarasi care a stopat perfect toate atacurile craiovenilor.

Sezonul trecut Craiova a castigat greu pe terenul celor de la Sepsi, scor 3-2, insa in vara au avut loc mutari in ambele loturi. Craiova a pierdut 2 oameni de baza pentru care inca nu au venit inlocuitori la fel de buni. Dupa jocul aratat in prima etapa, nu cred ca oaspetii vor avea mari probleme in defensiva. In atac daca vor reusi sa concretizeze bine fiecare sansa, vor reusi sa se impuna categoric.

Pont 1: Craiova castiga (2.10)
Pont 2: Peste 1.5 Goluri (1.40)
Pont 3: NU Inscriu ambele echipe (1.76)
Pont 4: sub 0.5 Goluri in Prima Repriza – Sepsi (1.40)
Pont 5: Peste 4.5 Cartonase Galbene (1.54)

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.