5 Ponturi: CFR Cluj vs Concordia Chiajna

CFR Cluj are un inceput de sezon foarte slab. Campioana Romaniei a reusit in doar cateva saptamani sa fie eliminata din Liga Campionilor, sa isi schimbe antrenorul dupa primele 3 meciuri si sa obtina doar 2 remize in compania unor formatii mai slab cotate din campionatul intern.

De cealalta parte, Concordia Chiajna nu a mai reusit o surpriza ca si in prima etapa, atunci cand a fost egala campioanei din urma cu 2 sezoane si a pierdut in deplasarea de la Medias.

Pe parcursul acestei veri au avut loc ceva modificari in ambele loturi asa ca ne este destul de greu sa facem o comparatie cu meciurile directe din sezonul trecut. In ambele confruntari CFR Cluj a iesit castigatoare si s-au marcat in medie sub 2.5 goluri. Chiajna a reusit sa marcheze o singura data in ultimele 4 confruntari directe. Pe terenul CFR-ului formatia din Chiajna nu a marcat nici un gol in ultimele 3 intalniri care s-au incheiat de fiecare data cu scorul de 2-0.

Echipa antrenata de Conceicao este in cautarea primei victorii dupa o serie de 4 partide in care a inregistrat 3 remize si o infrangere. In campionat CFR Cluj este neinvinsa in ultimele 16 partide iar in ultimele 7 partide disputate de clujeni s-au marcat sub 2.5 goluri. Totul pare sa duca spre un meci echilibrat cu mai multe sanse de partea gazdelor care isi doresc foarte mult prima victorie in noul sezon. Trupa lui Conceicao nu isi permite inca un pas gresit pe teren propriu. Iata care sunt ponturile pentru acest meci:

PONT 1: CFR Cluj Castiga (1.47)
PONT 2: NU Marcheaza ambele formatii (1.62)
PONT 3: Sub 11 cornere (1.40)
PONT 4: 1/1 (2.10)
PONT 5: Tucudean Marcheaza oricand in meci (2.30)

 

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.