5 pasi spre castig la pariuri sportive

La pariuri, sansele de castig nu depind in totalitate de noroc, asa cum se intampla in cazul jocurilor de casino. Jocul planificat si folosirea strategiilor potrivite ar putea sa te ajute in cazul in care pierzi adesea la pariuri.

Vezi care sunt cei mai importanti 5 pasi care te aduc mai aproape de castig:

  • Pariaza pe potentialul echipei, nu pe numele ei

Chiar daca ti se pare tentant sa pariezi pe echipa favorita doar pentru ca are un renume, acest lucru nu iti va aduce neaparat castigul. Una dintre principalele greseli pe care le fac pariorii amatori este sa se bazeze intotdeauna pe favoriti in pariurile pe care le fac. De ce este o greseala? E simplu: desi numele echipei poate fi un indicator al sansei de castig, trebuie sa analizezi la fiecare pariu componenta echipei si, implicit, potentialul fiecarui jucator.

  1. Joaca doar cat iti permiti sa pierzi

Cand vine vorba de pariuri, un lucru este sigur: daca nu stii cat sa joci si de ce alegi o anumita suma de bani pentru a paria, nu vei ajunge in directia care trebuie. Un al doilea pas pe care trebuie sa il faci pentru  a ajunge mai aproape de castig este sa nu joci niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi. Pariind si pierzand banii pe care i-ai pastrat pentru alte cheltuieli, vei fi tentant sa pariezi si mai mult in speranta ca iti vei recupera investitia. Un management bun al banilor pe care ii pariezi este un pas care te apropie de profit.

  • Plaseaza pariuri strategic

Un lucru foarte important pe care sa il ai in minte atunci cand joci la pariuri este sa nu joci necontrolat. Din contra, un stil matematic de joc isi va creste sansele de a detine un bilet castigator. Informeaza-te cu privirile la strategiile de joc pe care le folosesc si altii si incearca sa le intelegi pentru a le aplica asa cum trebuie. De asemenea, daca nu mai vrei sa pierzi la pariuri, identifica momentele si evenimentele oportune. Evenimentele din sectiunile de “Biletul Zilei” pe care le poti gasi pe site-urile de nisa te-ar putea ajuta in acest caz.

Continuarea pe News24.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.